PROGRAMOK ÉS SZABADIDŐ

Balatonboglár


Balatonboglár, a Balaton déli partján Balatonlelle és Fonyód városokkal szomszédos. 1987-től Dél-Balatoni Borvidék „Szőlő és a bor nemzetközi városa.” A közelmúltban számos fejlesztés valósult meg a városban, megújult a Balaton egyik legnagyobb szabad strandja a Platán strand , ahol helyett kapott egy élményfürdőrész csúszdákkal, gyerekmedencével, számos játékkal. Fejlesztették a strandon található játszótereket, így a kis és nagy gyerekes családok kedvelt úticélja lett.A strand közvetlen szomszédságában kialakítottak egy borudvart, ahol a helyi borászok kínálatából kóstolhatnak, valamint éttermek és büfék sora található a közelben.

A strand sétányán haladva elérkezünk a jacht és hajókikötőhöz, ahol menetrendszerinti hajóval számos balatoni településre el lehet jutni.(Badacsony, Révfülöp, Tihany)

A településen sportolni vágyók teniszezhetnek a helyi tenisz klubban, vagy egy fedett uszoda is rendelkezésre áll , valamint fitnesz centrum is elérhető. A Platán szabadstrand mellet kellemes séta tehető a hangulatosan kialakított kivilágított szkőkutas parkban és kocogni is lehet ugyanitt megépített futópályán. Kiépített kerékpárutakon a környék más települései kétkeréken is elérhetők.
A szabadidő élményteli eltöltését szolgálja a Várdombon kialakított nyári bob pálya és kalandpark, gyerekjátszótér, íjászat stb.

A Boglár Kártya a helyieknek és a nyaralóknak egyaránt szól. Igényelhetik balatonboglári lakosok, ingatlantulajdonosok és azok a nyaralók, akik legalább 3 éjszakát töltenek Bogláron.

Kedvezmények: 5-50% a Boglár Kártya elfogadó helyeken!